سیاست‌های متناقض آمریکا در قبال ایران
76

رئیس‌جمهور آمریکا درحالی از یک سو به اعمال فشار حداکثری علیه ایران روی آورده و از سوی دیگر خواهان مذاکره با همتای ایرانی خود شده است که به گفته یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، ترامپ دچار توهم است و گمان می‌کند این تهدید و تطمیع‌ها بر مردم ایران اثر می‌گذارد و دست از آرمان‌های خود برمی‌دارند.

دونالد ترامپ در حال حاضر برای دومین‌بار در کاخ سفید حضور دارد و این ممکن است جهان را درگیر روزهای پرالتهاب یا به مانند دوره اول ریاست‌جمهوری‌اش در آمریکا، به سوی کم‌جنگ‌ترین دوران تاریخ معاصر ایالات‌متحده آمریکا سوق دهد.

با توجه به عملکرد دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ که با خروج یک‌جانبه از معاهده برجام آغاز شد و با سیاست‌های ضدایرانی و آغاز کمپین فشار حداکثری ادامه داشت، به نظر می‌رسد که رویکرد سیاسی دونالد ترامپ در دور جدید ریاست بر کاخ سفید نسبت به دوره اول تغییر نکرده است.

این تحلیل با سخنان و موضع‌گیری‌هایی که رئیس‌جمهور جدید آمریکا و افراد نزدیک به وی، مانند \"مارکو ربیو\" و \"مارک والتز\" عنوان کرده بودند، شکل گرفت. سیاست‌های ضدایرانی ترامپ در دوره اول ریاست‌جمهوری‌اش، شامل مجموعه‌ای از اقدامات بود که هدف اصلی آن، اعمال فشار حداکثری بر ایران برای تغییر رفتارهای منطقه‌ای و هسته‌ای بود.

ترامپ پس از انجام مراسم سوگند خود در کاخ سفید، با مواضع و فرمان‌هایی که صادر کرد، در صدر اخبار جهان قرار گرفت. او با حمله به ایران و جبهه مقاومت ادعا کرد که بازگشته‌ایم تا ایران را پاسخگو کنیم و بهره‌برداری آن از پول نفت برای تامین مالی گروه‌های تروریستی را متوقف کنیم. او همچنین مدعی شد که اگر در آن مقطع رئیس‌جمهور بود، عملیات \"طوفان الاقصی\" به وقوع نمی‌پیوست و ایران پولی برای حزب‌الله و حماس نداشت.

اما در حالی که ترامپ سخن از مذاکره و توافق کرده، وی در سال ۲۰۱۸ از توافق هسته‌ای با ایران خارج شد. ایران همواره اعلام کرده که آماده مذاکره برای دفاع از حقوق هسته‌ای خود است اما این واشنگتن است که به تعهدات خود پایبند نبوده.

اکنون با تحرکاتی که از سوی رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران صورت گرفته، اعمال تحریم نفتی جدید علیه ایران، همان سیاست‌های متناقض ایالات متحده را نشان می‌دهد. به این ترتیب، پرسش‌هایی مطرح می‌شود که باید چه پاسخی به ترامپ داد و چرا از یک طرف خواهان مذاکره است و از سوی دیگر فشار حداکثری اعمال می‌کند.

در نهایت، با بررسی رفتارهای اخیر ایالات متحده و اظهارات مقامات ایران و آمریکا، سوالاتی مانند نحوه پاسخ به این سیاست‌های متناقض و نحوه تعامل با آن‌ها مطرح می‌شود.

مصطفی میرسلیم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، معتقد است که ترامپ دچار توهم است و گمان می‌کند تهدید و تطمیع‌هایش بر مردم ایران تاثیر می‌گذارد، اما مردم ایران مقاوم‌اند و به آرمان‌های خود پایبند باقی می‌مانند. او تاکید می‌کند که آمریکا باید راه و روش خود را اصلاح کند، در غیر این صورت به فروپاشی گرفتار خواهد شد و مردم ایران پاسخ روشن خود را در ۲۲ بهمن به ترامپ و همپالگی‌هایش خواهند داد.

دونالد ترامپ

نظر خود را ارسال کنید ...

آخرین اخبار

بیفوما: با کارتال ارتباط دارم اما دلیل نمی‌شود قرارداد بسته باشم

ترنت را در آنفیلد هو کردند

معمای مهدی ترابی

تصمیم مهم جباری در آستانه بازی با سپاهان

هفته پایانی لیگ به نام خلیج همیشه فارس

پایان خوش لیگ هفتم تکرار می‌شود؟

لیست جوان‌های مازاد پرسپولیس

آشفته‌بازار مجازی

بازگشت طارمی‌ای که می‌شناختیم

منچستریونایتد، تیم خنده‌دار لیگ برتر!

پربازدیدترین ها

ترامپ چگونه بازار انرژی جهان را متحول می‌کند؟

موضع‌گیری‌های مهم و دقیق ترامپ درباره ایران

ورزشگاه آزادی در شرایط تحویل موقت است

دیدار رهبر انقلاب با مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی آغاز شد

حادثه هواپیمای فوکر ۱۰۰ کارون در فرودگاه مهرآباد

دقیقی: به جز یک صحنه هیچ موقعیت خاصی به تیم هوادار ندادیم

تلاش برای بازگشت به زندگی عادی

بانک صادرات ایران دومین شرکت برتر ایران شد

بقائی: ایران درباره توان دفاعی خود مذاکره نمی‌کند

رضایت موسیمانه از اردوی کیش

پر بحث ترین ها

نماینده سابق مجلس: اجازه دهیم بررسی لوایح FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام به مسیر خود ادامه دهد

کارتال: الان ما نمی‌توانیم کاری کنیم، تیم ما همین است

تأکید ولی‌عهد عربستان و رئیس‌جمهور فرانسه بر آتش‌بس در غزه

سامسونگ بار دیگر بزرگ‌ترین برند گوشی هوشمند جهان شد

گل‌گهر سیرجان ۲ – نساجی ۱؛ حسرت گل به خودی

بیش از ۱۰۰۰ کشته در زمین‌لرزه میانمار

قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

بازداشت دو هوادار به خاطر توهین نژادپرستانه

دیدار شورای رهبری حماس با احمدیان

گوترش حملات اسرائیل به مجتمع‌های سازمان ملل را به‌شدت محکوم کرد

برچسب ها