حل مساله FATF افق‌های جدیدی پیش روی فعالان صنعتی می‌گشاید
67

عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی گفت: حل مشکل FATF افق های جدید فرا روی فعالان صنعتی کشور قرار می دهد که سود آن نیز به همه کشور خواهد رسید.

وحدت شهبازی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امید است که این موضوع هرچه زودتر به نتیجه برسد تا همه از منافع آن برخوردار شوند.

وی درباره ایجاد بازارهای جدید برای صادرات روغن موتور گفت: در حال حاضر صادرات چندانی در این حوزه نداریم اما با ورود فناوری جدید قرار است به کشور هند صادرات داشته باشیم و از بازار عمان برای صادرات به کشورهای آفریقایی استفاده خواهیم کرد.

این فعال صنعت روانکارها با بیان اینکه برای توسعه بازار روانکار بخشی را به عنوان مهندسی فروش ایجاد کرده و از مهندسان دانشگاه‌های تهران و شریف استفاده کرده‌ایم تا فصل نوینی را در حوزه بازار روانکارها ایجاد کنیم، خاطرنشان کرد: ایران دارای یکی از بزرگ‌ترین بازارهای خاورمیانه در حوزه روغن موتور است و اکنون در کشور ۲۲ میلیون خودروی سواری و پنج میلیون خودروی دیزلی و صنعتی در حال تردد است.

شهبازی ادامه داد: سالانه حدود ۱.۲ میلیون خودرو تولید و به این چرخه اضافه می‌شود، مصرف سالانه روانکارها در ایران حدود ۸۰۰ میلیون لیتر است که حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیون لیتر مربوط به روغن موتور می‌شود و بازار افزودنی‌های خودرو مانند مکمل‌های روغن حدود ۲۰۰ میلیون دلار برآورد شده است که با توجه به غیر استاندارد بودن خیلی از محصولات موجود در بازار اغلب موجب اصطحلاک و کاهش کارایی موتور می‌شود.

عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی خاطرنشان کرد: با این حجم از تقاضا، بسیاری از محصولات موجود در بازار از نظر کیفیت و تکنولوژی قابل رقابت با برندهای پیشرفته خارجی نیست، لذا کمبود در بین بخش احساس شد، این احساس در بازار ایجاد شد که صنعت خودرو تشنه محصولات باکیفیت است و این همان موضوعی است که می‌توان با واردات برند autoprofi مساله را حل کرد.

شهبازی با بیان اینکه تعهد ما در این زمینه افزایش کیفیت و نوآوری است، ادامه داد: ماموریت ما این است تا با ارائه راهکارهای پیشرفته و با کیفیت برای بهبود عملکرد خودروها این برند وارد بازار شود، این برند دارای تکنولوژی آلمانی است که طیف وسیعی از روانکارها و افزودنی‌های سوخت را با بالاترین استاندارد جهان ارائه می‌کند.

وی ادامه داد: از ویژگی‌های دیگر می‌توان به کاهش استهلاک، کاهش مصرف سوخت، افزایش راندمان احتراق و سازگاری با استاندارهای یورو چهار و پنج اشاره کرد.

عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی گفت: با توجه به اینکه در بازار ایران نظارت کمتری وجود دارد برخی محصولات تقلبی تولید می‌شود، روغن‌های تقلبی و سوخته برای محیط زیست آسیب‌زا هستند و عموما برای صادرات تولید می‌شود اما بعضا در داخل نیز توزیع می‌شود.

شهبازی گفت: در دو و سه ماه اخیر با برخی شرکت‌های اروپایی، کره‌ای و ژاپنی صحبت و مکاتبه کردیم اما به دلیل شرایط فعلی کشور صرفا علاقه‌مند به فروش بودند، اما با توافقی که با شرکت آلمانی صورت گرفت قرار شد که تحت لایسنس در ایران تولید کنیم و تکنولوژی لازم را به ما بدهند.

وی افزود: در حال حاضر امکان تولید برخی روغن‌ها در داخل وجود دارد اما برای برخی روغن‌ها مانند روغن گیربکس اتومات که عمدتاً روغن پایه آن‌ها وارداتی است تکنولوژی لازم را نداشتیم که آن را وارد کرده‌ایم و به دنبال بی‌نیازی کشور در این حوزه هستیم.

عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی با بیان اینکه ظرفیت تولید بر اساس نیاز است و اگر نیاز بیشتری داشته باشیم می‌توانیم تولید را نیز افزایش دهیم، گفت: یکی از بارزترین موضوعی که اکنون روی آن متمرکز هستیم مساله صادرات است، اکنون صادرات چندانی نداریم اما قصد داریم به کشور هند صادرات داشته باشیم و با استفاده از بازار عمان برای صادرات به کشورهای آفریقایی است و قرار است بازارهای جدیدی در این حوزه ایجاد شود.

شهبازی با بیان اینکه سیاست ایجاد بازارهای جدید صادراتی است، ارتباطات خوبی در حوزه بین‌الملل برقرار شده و قصد داریم از این ارتباطات در حوزه روغن موتور استفاده کنیم، گفت: اگر مساله اف‌ای‌تی‌اف حل شود به شدت بازار متحول می‌شود و این فقط مربوط به روغن موتور نیست و در تمام حوزه‌ها این تحول اتفاق می‌افتد.

وی افزود: در حال حاضر برندهای بزرگ دنیا را در بازار ایران نداریم و اکنون با مشکل واردات مواد اولیه مواجه هستیم اما از نظر علم و تکنولوژی با محدودیتی مواجه نیستیم و امکان تولید هر محصولی در کشور وجود دارد اما قیمت تمام شده بسیار گران می‌شود بنابر این واردات به تولید ترجیح داده می‌شود.

عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی با بیان اینکه علاوه بر این سرمایه‌گذار وجود ندارد چرا که بازدهی این بازار درازمدت است و سرمایه‌گذاری در بازاری که ثبات آن مشخص نیست وارد نمی‌شود، گفت: از نظر دانش فنی مهندسان ایرانی توانایی ساخت هر محصولی را دارند.

به گفته شهبازی علاوه بر روغن موتور بنزینی و دیزلی، روغن موتورهای صنعتی نیز در دستور کار است چرا که صنعت به‌شدت به این بخش نیاز دارد و قطعاً به این بخش هم وارد خواهیم شد.

FATF

نظر خود را ارسال کنید ...

آخرین اخبار

ترکیب اصلی پرسپولیس مقابل سپاهان؛ حتی شاید بدون تغییر!

ادای احترام به نگهبانان دروازه

اندروید ۱۲ حالا سیستم‌عاملی منسوخ است و دیگر پشتیبانی نمی‌شود

اپل در سه‌ماهه اول ۲۰۲۵ بزرگ‌ترین فروشنده موبایل جهان شد

خانمحمدی: پرسپولیس خودش سرنوشت را دست تیم دیگری داد

گوشی‌های جدید Acer رسما معرفی شدند

لیگ یک را هم با VAR برگزار کنید

بحران واقعی

ظاهراً انتشار One UI ۷ سامسونگ از سر گرفته شده است

ثبت‌نام بیمه موبایل و لپ‌تاپ دانشجویان آغاز شد

پربازدیدترین ها

ترامپ چگونه بازار انرژی جهان را متحول می‌کند؟

موضع‌گیری‌های مهم و دقیق ترامپ درباره ایران

حادثه هواپیمای فوکر ۱۰۰ کارون در فرودگاه مهرآباد

رضایت موسیمانه از اردوی کیش

ورزشگاه آزادی در شرایط تحویل موقت است

تلاش برای بازگشت به زندگی عادی

دقیقی: به جز یک صحنه هیچ موقعیت خاصی به تیم هوادار ندادیم

بانک صادرات ایران دومین شرکت برتر ایران شد

دیدار رهبر انقلاب با مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی آغاز شد

بقائی: ایران درباره توان دفاعی خود مذاکره نمی‌کند

پر بحث ترین ها

نماینده سابق مجلس: اجازه دهیم بررسی لوایح FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام به مسیر خود ادامه دهد

ارتش صهیونیستی از بازگشت فلسطینیان به شمال غزه از هفته آینده خبر داد

سقوط ادامه‌دار بورس

یاسین سلمانی: بازی در ورزشگاه آزادی نعمت است

حمله هوایی آمریکا به صنعا، صعده و البیضاء یمن

اعتماد بالای کارتال به سردار

سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری انویدیا در آمریکا؛ تولید تراشه به ایالات متحده می‌رود

حسینی: تساوی ناامید کننده‌ای برای ما بود

پورمحمدی: مشکل آمریکا مقاومت و استقلال ملت ایران است نه مسئله هسته‌ای

برخی مربیان برای برد فقط قتل نمی‌کنند

برچسب ها