برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم که در اجرای سیاستهای کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری تدوین شده است، به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد.
این برنامه در راستای اجرای سیاستهای کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری و به منظور تسهیل اجرای فصل بیست و سوم قانون برنامه هفتم پیشرفت در شش محور شامل ۱۳ برنامه و ۴۸ اقدام و پروژه اجرایی در جلسه شورای عالی اداری تصویب و پس از تایید رئیس جمهور توسط معاون اول رئیس جمهور برای اجرا به دستگاه های اجرایی ابلاغ شد.
سیدمحمد شفیعی سخنگوی سازمان اداری و استخدامی کشور در این باره گفت: اصلاح ساختار و معماری کلان دولت؛ مدیریت سرمایه انسانی؛ توسعه دولت هوشمند؛ ارتقاء سلامت اداری و رفع زمینههای فساد؛ ارتقاء نظام مدیریت عملکرد و بهبود کیفیت خدمات و همچنین ارتقاء بهرهوری، محورهای برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم هستند.
وی افزود: بر اساس این تصویبنامه، سازمان اداری و استخدامی کشور دستورالعملی حاوی پیشرانهای اجرای برنامه را ظرف یک هفته ابلاغ کرده و دستگاههای اجرایی موظفند حداکثر ظرف دو ماه، برنامه عملیاتی اجرای تکالیف خود را با تعیین اهداف کمی، تدوین کرده و پس از تأیید و ابلاغ توسط این سازمان اجرا کنند.
شفیعی ادامه داد: در این تصویبنامه، مقرر شده است؛ در راستای اجرای هرچه بهتر این برنامه، کلیه متولیان اجرای آن در دستگاه های اجرایی ستادی و استانی در برنامه های آموزشی و آماده سازی که توسط این سازمان برگزار خواهد شد، شرکت نموده و نهادهای مسئول و حوزه های روابط عمومی دستگاه های اجرایی از ظرفیت های فرهنگی و تبیینی مختلف برای ترویج و معرفی و زمینه سازی اجرای آن بهره گیرند.
سخنگوی سازمان اداری و استخدامی کشور تصریح کرد: همچنین این سازمان در تعامل مستمر با دستگاههای اجرایی و با بهرهگیری از ظرفیتهای نظارت و ارزیابی خود، شورای عالی اداری و شوراهای راهبری تحول اداری در دستگاهها و استانها بر حسن اجرای این برنامه نظارت مستمر داشته و اطلاعات اجرای برنامه و اقداماتی که با احکام قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت کشور متطابق باشد را گردآوری و در \"سامانه نظارت برنامه هفتم پیشرفت\" ثبت خواهد کرد.